Yli 50-v. SM-duppeli ja SM-sekaduppeli Hämeenlinnassa 9.-11.8.2002

-----

Suomen Petanque-Liitto SP-L r.y.      Logo      PKP

Petanquen SM-kilpailut Kuopion
Väinölänniemellä 2.-7. heinäkuuta 2002

-----

AIKATAULU
ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET JA ARVONTA
VEIKKAUKSEN VOITTAJAVEDOT
PALKINNOT (PDF)
OHEISKILPAILUT (PDF)

TULOKSET

VALOKUVIA

-----

SM 2002 Kuopiossa

Suomen Petanque-Liitto ry:n 20-vuotisjuhlakilpailut

Petanquen SM-kilpailut vuonna 2002 järjestetään savolaisten pääkaupungiksi mainitussa Kuopiossa. Ja mikäs on pitäessä kisoja, sillä Kuopion toria pidetään yleisesti ottaen maailman napana, ainakin kuopiolaisten puheissa ja itse torilla voi jokainen tehdä omia päätelmiään asiasta. Suomalaisten kesäkaupunkien joukossa Kuopio on ehdotonta A-luokkaa, tarjoten tekemistä ja näkemistä koko kesän. Tanssitaan ja soidaan, viinijuhlitaan ja kokoonnutaan kaikenlaisiin tapahtumiin milloin aivan keskustassa ja milloin vähän syrjemmällä. Urheilukaupunkina Kuopio on loistava paikka myös petanquen merkittävimpään vuosittaiseen kilpailuun. Väinölänniemi tarjoaa puistokäytävillään viihtyisän ja parhaimpiin kilpailusuorituksiin kannustavan miljöön, jossa myös pelaajien perheenjäsenet ja katsojat viihtyvät. Vanhat, komeat koivut suojaavat polttavalta auringonpaahteelta ja halutessaan voi pistäytyä virkistäytymässä Kallaveden aalloilla Väinölänniemen uimarannalla. Urheilutapahtumia "Vänärillä", kuten kuopiolaiset puistoaan kutsuvat, on järjestetty jo kaksisataa vuotta ja siksi nyt pelattavat petanquen finaalikentät saavat alustakseen maamme vanhinpiin kuuluvan tenniskentän pohjan.

Kuopio ja kisajärjestäjä yhteistyökumppaneineen tarjoavat parastaan kaikille heinäkuussa mukaan tuleville kuulapelin ystäville.

Tervetuloa Kuopioon pelaamaan ja seuraamaan pelejä!

-----

Pelialueen kartta
Klikkaa karttaa saadaksesi isomman version

Kilpailualue

Kilpailualueena toimii Väinölänniemen puistoalue. Pelikentät rakennetaan puistokäytäville ja finaalikentät tenniskentän pohjalle. Kisa-alueelle sijoitetaan kisatoimisto, infopiste, kahvila ruokailua varten ja asianmukaiset wc- ja pukutilat. Kisa-alueen vieressä on upea hiekkaranta ja maauimala. Osallistujien pysäköinti toteutetaan kadunvieruspysäköintinä aivan kisapaikalla. Virallisena kisahotellina toimivan Hotelli Scandicin ravintola tarjoaa päivittäin laadukasta lounasta ja sen tiloissa sijaitsee myös kilpailukanslia. Hotelli Scandic sijaitsee 100 metrin päässä kilpailualueelta. Torille on n. 1500 metriä kilpailupaikalta ja matkan voi taittaa jalkaisin, jolloin voi nauttia myös upeista kuopiolaisista puistoista. Kilpailujen aikana satamassa järjestettävät Viinijuhlat on vain 500 metrin päässä.

Kuopio
Kuopion kaupungin Internet-sivut

-----

Majoitus

Kilpailumajoituksesta huolehtivat kisajärjestäjän yhteistyökumppanit, kisahotelli Scandic ja Kuopion Matkailupalvelu Oy, josta löytyy majoituspalvelut keskitetysti kaikkiin tarpeisiin. Varatessasi majoitusta, muista ehdottomasti mainita tunnus "PETANQUE" päästäksesi oikealle varauslistalle.

Kuopion Matkailupalvelu Oy / Mervi Rantala, puh. 017-182936, mervi.rantala@kuopio.fi

Scandic Hotel Kuopio

Puh. 017-195222, kuopio@scandic-hotels.com

-----
Kisajärjestäjä Kuopion PetKu ry / Arto Savolainen, Litmasenkaari 9 A 1, 70820 Kuopio, puh. 017-3632242 / 050-3215357, arto.savolainen@pp.inet.fi
Kilpailuorganisaatio sm-org.pdf (20kt)
Muita kesätapahtumia Viinijuhlat 28.6.-6.7.2002

-----

   Yhteistyökumppaneita

Maccoy Taikatassi Savon Kopiokeskus

-----

Aikaisemmat SM-tapahtumat